widelec
Silnik: BTS-1.6 16V 105KM
Samochód: Fabia Sport
Rok prod.: 2007
Wysłany: 2009-10-17, 13:33
cześć,odzywam się.Bardzo chętnie podejmę temat zlotu dolnoślązaków i może nie tylko.Z racji tego że mam dom w Kletnie gdzie jest doskonała baza noclegowa,mase atrakcji oraz piękne drogi,proponuję mały zlocik 2-3 dniowy.Posiadam pewne doświadczenie w organizacji podobnych imprez,choć na innym podwórku.Nie musimy pędzić z tym pomysłem,sezon na wszelkie zloty się kończy,ale warto pogawędzić.W ramach zlotu,oprócz integracji można zwiedzić atrakcje Kotliny Kłodzkiej,zdobyć jakiś szczyt albo zejść pod ziemie do strasznej pieczary.Można również odwiedzić Morawy.czekam na Wasze propozycje.
Silnik: BZG-1.2 12V 70KM
Rok prod.: 2007 Pomógł: 2 razy Wiek: 22 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2009-10-28, 19:33
Może coś jednodniowego we Wrocku się zorganizuje? Duże miasto, to pewnie zbierze się parę osób. Jakiś termin można wspólnie zaproponować w weekend najlepiej.
_________________ pozdrawiam wszystkich, którzy mają podobnie jak ja silnik zaadaptowany prawdopodobnie z kosiarki
Witam! Do Wrocka mam okolo 70 km ale to nie problem... Fajnie byloby zorganizowac jakis spot w najblizszym czasie. Jakies propozycje co do czasu i miejsca spotkania? Pozdrawiam!
_________________ jak cos wymysle to sie podpisze...
Silnik: ASZ-1.9 TDI 130KM
Samochód: vRS by CS
Rok prod.: 2003 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-03-08, 09:06
Bardzo ciężko coś zrobić spota dla samych Fabii we Wrocławiu, ja ze swojej strony zapraszam na troszkę bardziej ogólnego spota bo organizowanego przez SkodaClub Polska.
Każda Skoda mile widziana, Fabianek troszkę się pojawia, w tym i moja
Termin najbliższego spota to wtorek parking przy Magnolii godzina 19.
Cały wątek tutaj:
Spoty Wrocław
Silnik: BKY-1.4 16V 75KM
Samochód: Ambiente+Combi
Rok prod.: 2006 Pomógł: 2 razy Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-05-17, 18:39
Witam!
W czwartek będę przejeżdżał przez Wrocław z Łodzi( W GODZINACH SZCZYTU-porannego) na lotnisko. W związku z tym mam prośbę o radę- jak najlepiej przejechać przez miasto, ominąć roboty drogowe, ewentualnie jakaś droga alternatywna. GPS pokazuje mi trasę przez centrum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum