Silnik: inny silnik
Samochód: Fabia 20VT
Rok prod.: 2001 Pomógł: 19 razy Wiek: 21 Skąd: Łomża / Gdańsk
Wysłany: 2010-03-08, 23:08
bo
wkladka k&n dla tego silnika to albo kasa w bloto, albo przerost formy nad trescia, albo mowiac ostrzej, grzebanie w gownie
lampy tyl, sa tak nie modne ze sam lexus przestal je produkowac... efektu dopelniaja angele. dziwie sie ze ludzie to kupuja.. za te kase mozna miec xenon oem i lampy poliftowe na tyl i nie dosc ze jest bezpieczniej to i 100 razy ladniej..
wydech ala mugen, jak sie domyslam cichy nie jest, a ryczec na ulicy majac 60 KM...
bialy dach, zupelnie nie pasujacy do zielonego lakieru, nie wspominajac o lusterkach.
w skrocie, sa gusta i gusciki, ale owe mody juz dawno zostaly okrzykniete WT
gdyby ktos szukal powodu do ataku na mnie, moj wydech jest cichy jak seria
Silnik: AUA-1.4 16V 75KM
Samochód: Elegance
Rok prod.: 2002 Pomógł: 28 razy Wiek: 33 Skąd: Łódź - Retkinia
Wysłany: 2010-03-08, 23:16
No i poszło po rajtach.
Po części mss, sie z tobą zgadzam.
Lexusy, dach, lusterka, wydech jak dla mnie masakra.
Ale jezeli jemu się to podoba ..........
mlodyWGM, chyba nie gniewasz się na nas za opinię.
Po prostu jesteśmy szczerzy, a wystawiając tu autko na ocenę o to chyba chodzi aby być szczerym.
Zgadzam sie z kolega mss ze wkladka filtra do tego silnika mija sie z celem,przyznam ze lexy wyszly z mody..(mimo tego sprobuje je przyciemnic)...co do angel eye-sow...za 600pln(czy ile tam one teraz kosztuja)ori xenon-a nie dostanie sie nigdzie.Ja w swojich odlaczylem ringi,..po zainstalowaniu zarnikow,ampy swieca rewelacyjnie...smigam na nich 3 miesiace ijeszcze nikt nigdy nie dal mi do zrozumienia ze wali mu po slipiach:)..co do reszty modow,juz sie wypowiedzieliscie...
Silnik: AZQ-1.2 12V 64KM
Samochód: Fabia 1 CHOICE
Rok prod.: 2004 Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Skąd: Łódź Wschód
Wysłany: 2010-03-09, 16:29
Wiadomo że na środku dla anteny jest najlepsze miejsce lub dziurka A i tak każdy ustawia gdzie mu pasuje ;P (czasem lenistwo przed wychodzeniem i zdejmowaniem anteny przed wjazdem do garażu). Ważne że nadaje i odbiera.
mlodyWGM możesz zrobić zbliżenie tego hokeja zderzaka (jeśli jest zamontowany
i nie karcić kolegi bo się już nie odezwie
_________________ "Kto pyta nie błądzi ale wymagana jest odrobina myślenia"
Silnik: AZE-1.4 8V 60KM
Samochód: classic
Rok prod.: 2002r
Wysłany: 2010-03-09, 20:53
Spox panowie-każdy ma swój gust, a o gustach sie nie....
Co do antenki jest tak zamontowana, żeby nie przeszkadzała przy otwieraniu,a na górze klapy nie ma miejsca na jej montaż.
A wkładke do filtra to dostałem w gratisie do zawiasu. dach i lusterka tak zostaje, bo Mi sie podoba i białymi felami będzie grało.
Co do mugena,to cichy nie jest,ake ma wkładkę i daje rade.
A autko może nie idzie z tredami mody, ale to Mi ma sie podobać
fotke z hokejem wstawie na dniach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum