Widzę że jak na razie to dość słabo z dobrym warsztatem
Proszę o radę czy ktoś ma jakieś pozytywne doświadczenia z warsztatami w okolicach Cieszyna . Ostatnio dawałem autko do Czech gdzie nie mogę narzekać na wykonanie ale aktualny kurs złotówki zmusza mnie do szukania czegoś po polskiej stronie .
Proszę o jakaś podowiedź
Po poszukiwaniu znalazłem mechanika godnego polecenia robiłem przeglądy u niego i naprawdę jest OK Ma sprzęt i usługę wykonuje na fuchę bo pracuje w warsztacie autoryzowanym wiec dużo nie kasuje za robotę
Wiec jak by ktoś chciał to na priv mogę podać namiary Najlepiej dla kogoś z okolic Katowic
_________________ !!! Najmilsza chwila poranka? Nowa w łóżku koleżanka !!!
Witam. Potrzebuję pomocy w wyborze lakiernika z okolic Raciborza.
Odwiedziłem dziś Auto lakiernika ZIMNY na Wodnej w Raciborzu...
Robił ktoś u niego lakier ewentualnie słyszał coś na jego temat?!
Potrzebuję zrobić polerkę maski...Zimny zaproponował mi usługę za ok. 100 zł. i gwarancję tego, że jakby coś się działo z lakierem (odpukać w niemalowane), to w ASO nie dojdą, że coś było robione z tą maską...
Z góry dziękuję za wszelkie opinie i komentarze.
RadamiaN
Silnik: ATD-1.9 TDI 101KM
Samochód: FABIA COMBI AMB SPORT'LINE
Rok prod.: 2005
tak wiem, zwykle dołączona jest instrukcja i wiertło ... ale dajmy zarabiać tym, którzy się na tym znają (jak boli mnie ząb idę do stomatologa a nie do sąsiada który zna się na wszystkim najlepiej )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum