Uzyskasz, uzyskasz tylko trzeba się narobić, pasta polerska szmatka (czasami papier ścierny zależy od techniki ) i jazda z koksem. Poszukaj na google np. nawet na forum bmw : http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=53403
Jeszcze podjedź do BMW są orginalne takie końcówki.
Krzynio
Silnik: AXR-1.9 TDI 101KM
Samochód: Skoda Fabia AMB
Rok prod.: 2006
Wysłany: 2010-07-21, 10:58
Nie ma takiej opcji aby pastą szmatka i papierem wypolerować wydech zwykły jak w fabii, link który podałeś to lin w którym opisują raczej wydech BMW z oryginalnie nałożonymi już końcówkami z kwasówki, także u nich istnieje mozliwośc polerowania oraz uzyskania oczekiwanego efektu.
Silnik: AZE-1.4 8V 60KM
Samochód: F1 Classic
Rok prod.: 2001 Pomógł: 4 razy
Wysłany: 2010-07-21, 11:11
Krzynio napisał/a:
Nie ma takiej opcji aby pastą szmatka i papierem wypolerować wydech zwykły jak w fabii, link który podałeś to lin w którym opisują raczej wydech BMW z oryginalnie nałożonymi już końcówkami z kwasówki, także u nich istnieje mozliwośc polerowania oraz uzyskania oczekiwanego efektu.
Przyjrzyj się uważnie profilowi Yogiego, jego obecnym autem jest właśnie BMW...
Pzdr
_________________ "Póki jestem młody, po co mi te schody?"
najjan10
Samochód: FABIA
Rok prod.: 2000 Pomógł: 10 razy Skąd: łodz
Wysłany: 2010-07-21, 11:38
Witam
Może macie jakieś linki do sklepów z końcówkami ozdobnumi do tłumików?
Silnik: inny silnik
Samochód: BMW Touring Pomógł: 27 razy Wiek: 26 Skąd: EL
Wysłany: 2010-08-08, 13:12
to zobacz sobie na kolumny chyba 105b mają wiele koncowek
miałem zakładać ale martwi mnie ewentualna niska jakość i trwałość takiej rurki,
szczególnie gdy miałaby zostac przyspawana
_________________ Danger.It's the Ranger! 192KM i 396Nm by mr motors
najjan10
Samochód: FABIA
Rok prod.: 2000 Pomógł: 10 razy Skąd: łodz
Wysłany: 2010-08-09, 15:23
Yogi, dziękuje jak bede w tamtych okolicach to sprawdze. Czy to jest tam gdzie tłumiki sprzedają tak?
Silnik: inny silnik
Samochód: BMW Touring Pomógł: 27 razy Wiek: 26 Skąd: EL
Wysłany: 2010-08-12, 23:19
tak, jutro tam postaram się wjechać i zrobić rozeznanie
ja narazie spasowałem bo obawiam się o jakość tych końcówek żeby nie zaczęło się pieprzyć po paru miesiącach
[ Dodano: 2010-08-20, 21:35 ] najjan10,
byłem sprawdzałem, ceny średnie nie jakieś super atrakcyjne,
ja się niezdecydowałem na kran bo nie mieli nic firmowego dedykowanego a mają np ultery
do fabii pytałem ale kwestia wyboru jaka końcówka się podoba taką są wstanie zaadaptować no i ceny rózne w zależności od fanaberii
mi akurat nie podobała się żadna delikatnie zagięta w dół
_________________ Danger.It's the Ranger! 192KM i 396Nm by mr motors
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum