rusek-1
Silnik: AZE-1.4 8V 60KM
Rok prod.: 2003
Wysłany: 2010-07-31, 13:05 Klimatyzacja F1 60KM Olsztyn
Witam,
Mozliwe ze byl juz taki temat ale ja nie znalazlem.
Tak wiec mam pytanie da sie wstawic climatronica, jaki bedzie koszt do mojej perelki i jak bedzie sie zachowywal samochodzik po zamontowaniu klimy i moze zna ktos dobrego fachowca w Olsztynie ktory podejmie sie zamontowania
zadariusz1
Silnik: AMF-1.4 TDI 75KM
Samochód: Combi Ambiente
Rok prod.: 2005 Pomógł: 9 razy Wiek: 34
Wysłany: 2010-07-31, 13:09
Nie słyszalem aby w F1 dalo rade zamontowac climatronica mozesz co jedynie zalozyc klimatyzacje climatic jest to pol automatyczna klimatyzacja na allegro mozesz spotkac cale zestawy z montazem w granicach 2500 zl wiekszosc ocen jest taka ze w czasie wyprzedzania i wjazdu pod gore bedziesz musial wylaczac klime ( to przez zabojcza moc silnika) po prostu auto bedzie mulowate w olsztynie mysle ze jest wiele firm ktore ci to zaloza musisz poszukac w necie
rusek-1
Silnik: AZE-1.4 8V 60KM
Rok prod.: 2003
Wysłany: 2010-07-31, 14:36
Dzieki ale chodzi mi o warsztat z ktorym mieliscie juz doczynienia, nie chce miec zrobiona klime w chalupniczy sposob
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum