Silnik: BBM-1.2 6V 60KM
Samochód: Fabia II Clasic
Rok prod.: 2008 Pomógł: 15 razy Wiek: 31 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-31, 22:05
coolmobil napisał/a:
też przemyślę kwestię i może coś ciekawego wpadnie do głowy. jak by co to ja jestem chętny więc czekam na jakieś potwierdzenia na PW.
No i na klawochę dzięki za uszanowanie zasad naszego forum , pierwsze pomysły już do mnie trafiają na PW , potwierdzenia i godziny będą rozsyłane na PW tak jak powiedziałem czekam na następne propozycje , raczej skłaniamy się ku wieczornemu SPOTOWI łatwiej go zorganizować co wy na to
Pozdroo
_________________ ZAPRASZAMY NA SPOTY W WAWIE KTÓRE ODBYWAJĄ SIĘ W KAŻDĄ OSTATNIĄ NIEDZIELĘ MIESIĄCA Parking przy REAL ul.Połczyńska 4 godz: 18:30
Wysłany: 2010-08-01, 18:40
A teraz nowinki ze świata klubowych koszulek które to już się robią , kolega yenerau już porozumiał się z firmą produkującą nam koszulki i już wszystko jest jasne
Poniżej umieszczam kopię mojej konwersacji z kolegą yenerau
.....sprawa była ciut bardziej skomplikowana niż się spodziewałem - myślałem, że była to kwestia niezgodności wersji corela a tymczasem rozchodziło się o to, że nie mieli czcionki w której jest logo. Więc musiałem przerobić plik na krzywe i teraz gra gitara.
W piątek nie mieli koszulek XL - czekamy na nie. Reszta jest gotowa do druku. Na najbliższy spot muszą być na 100%
Także jak widzicie kolega yenerau trzyma rękę na pulsie , więc jest duże prawdoooo że będą na następny zlot
Dzięki yenerau za dopilnowanie i załatwienie sprawy
_________________ ZAPRASZAMY NA SPOTY W WAWIE KTÓRE ODBYWAJĄ SIĘ W KAŻDĄ OSTATNIĄ NIEDZIELĘ MIESIĄCA Parking przy REAL ul.Połczyńska 4 godz: 18:30
coolmobil
Silnik: ASZ-1.9 TDI 130KM
Samochód: Fabia RS 05' 187KM
Rok prod.: 2005
Wysłany: 2010-08-11, 10:54
do naszego kolejnego spotkania już nie wiele więcej jak 2 tyg. Coś wiadomo o miejscu i dokładnym terminie? Zgodnie z wcześniejszymi rozmowami, czekam na jakieś info na priv.
Wysłany: 2010-08-11, 18:38
coolmobil napisał/a:
do naszego kolejnego spotkania już nie wiele więcej jak 2 tyg. Coś wiadomo o miejscu i dokładnym terminie? Zgodnie z wcześniejszymi rozmowami, czekam na jakieś info na priv.
Temat jak najbardziej istnieje , nie miałem jeszcze czasu podjechać z jerrym na jego miejscówkę , oczywiście to będzie spot poza konkursem wieczorny , a normalny dzienny spot dalej aktualny ostatnia niedziela , i jak zwykle Połczyńska 4 real.
Druga sprawa to już są koszulki , jutro wstawię zdjęcia , jeżeli koś chce odebrać wcześniej proszę o kontakt ze mną mam wszystkie koszulki w bagażniku , także trzeba tylko się spotkać.
Oczywiście czekam na wszystkich na kolejnym Spocie , wtedy też będzie można odebrać koszulki.
Pozdrówka
Wysłany: 2010-08-12, 18:06
yenerau napisał/a:
venomk, rozmiar zgadza się? moje są ok
Sprawdzałem według listy wszystko OK , te xxl to rzeczywiście jakieś małe teraz robią
Cena za koszulki tak jak wcześniej 30 zł netto sztuka , czyli 36,60 brutto , i odliczcie kaskę bo nie będę miał wydać
Pozdrawiam i czekam na spocik.
Jakby ktoś chciał wcześniej odebrać to proszę o kontakt na PW
pozdroooo
venomk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum