Inwestujesz w fundusze? Skorzystaj z wiedzy i sprawdzonych narzędzi!
Chcesz zabezpieczyć kapitał sobie, dziecku, rodzinie? Chcesz zebrać na emeryturę, mieszkanie, dom, samochód? Daj znać, wspólnie zastanowimy się jak to zrobić.
piotr_prezes [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-13, 18:50
oooo...mamusiu...
toż to HTP zdecydowanie nie jest...
ile to może mieć do setki...z jakieś 4 sekundy !!!
Silnik: AZE-1.4 8V 60KM
Samochód: Fabia HTB FRESH+
Rok prod.: 2002 Pomógł: 104 razy Wiek: 21 Skąd: [RMI]
Wysłany: 2006-07-13, 21:10
O żesz ty w mordeczkę. Nieźle to się zbiera. Niektórym na trasie przy wyprzedzaniu kopara by opadła
_________________ Klubowiczu, zapraszamy do zapisywania się na listę LOGA na GRILL - KLIKNIJ i ZAPISZ SIĘ
Dzięki Mr T. fajny projekt... A ja naiwnie myślałem że ze swapem na 1.8T jest dużo problemów...Tylko kuźwa nie mam pojęcia jak oni zmieścili silnik HEMI do fabii...przecież on jest przeogormny
Silnik: AZE-1.4 8V 60KM
Samochód: Fabia HTB FRESH+
Rok prod.: 2002 Pomógł: 104 razy Wiek: 21 Skąd: [RMI]
Wysłany: 2006-07-16, 14:47
Ponoć jest tu tylko podłożony odgłos silnika pod filmik
_________________ Klubowiczu, zapraszamy do zapisywania się na listę LOGA na GRILL - KLIKNIJ i ZAPISZ SIĘ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum