Fabia RS...
Felgi Rial Nogaro 8 i 9 x 18" opony 215/35, dokładka pod zderzakiem od Cupry, zawiecha na pewno twardsza i nizsza od serii, przy takich kolach to chyba nieuniknione inaczej wygladalby jak woz drabiniasty, to tyle informacji ktore udało mi sie znaleźć
Dla mnie po prostu malinka....
Wrzucajcie co macie fajnego i innowacyjnego, zarówno w środku jak i na zewnatrz.
Filip-Poznan [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-20, 22:27
:censored:, jak ktos ma to niech wrzuci jakies combi
Inwestujesz w fundusze? Skorzystaj z wiedzy i sprawdzonych narzędzi!
Chcesz zabezpieczyć kapitał sobie, dziecku, rodzinie? Chcesz zebrać na emeryturę, mieszkanie, dom, samochód? Daj znać, wspólnie zastanowimy się jak to zrobić.
Silnik: ATD-1.9 TDI 101KM
Rok prod.: 2005 Pomógł: 28 razy Wiek: 29 Skąd: WD
Wysłany: 2006-04-21, 08:27
Filip-Poznan napisał/a:
:censored:, jak ktos ma to niech wrzuci jakies combi
Mowisz i masz
Felgi: OZ Racing F1 Plus 8Jx17 / ET 35
Opony:Falken 451 Reinforced 205/40
Pakiet stylistyczny MS Design
Sprezyny Eibach -30
_________________ If everything seems under control – you are just not going fast enough
Koni Sport+Vogtland-40
PerfectService by DobryGrześWawa
cassius [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-21, 10:01
Mr T. napisał/a:
...jakby kolo dodał jeszcze takie elementy w chromie, jak Ty masz...
Mr T., pewnie nie wiedziales.. ale nie mam juz tych chromowanych listew pod oknami, zerwalem je bo wygladaly juz bardzo nieestetycznie i zaczely sie odklejac. Wydaje mi sie ze listwy i lusterka w chromie to juz za duzo, albo listwy albo lusterka. A jesli lusterka to jakies oryginalnie chromowane od RS4 albo RS6 a nie nakladki bo lipnie wygladaja. Tylko kwestia czy da sie je jakos sensownie zamocowac.
Silnik: BBZ-1.4 16V 101KM
Rok prod.: 2004 Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-04-21, 10:14
cassius napisał/a:
Tylko kwestia czy da sie je jakos sensownie zamocowac.
no właśnie. Generalnie przydałoby się cos zrobić, bo to prawe mniejsze lusterko to jest coś, czego nigdy nie zrozumiem... Bracia Czesi poszli nie w tą stronę jeśli chodzi o pseudooszczędności. Nawet chińczycy tego nie robią...
Chcesz zabezpieczyć kapitał sobie, dziecku, rodzinie? Chcesz zebrać na emeryturę, mieszkanie, dom, samochód? Daj znać, wspólnie zastanowimy się jak to zrobić.
Silnik: ATD-1.9 TDI 101KM
Rok prod.: 2005 Pomógł: 28 razy Wiek: 29 Skąd: WD
Wysłany: 2006-04-21, 10:49
Mr T. napisał/a:
cassius napisał/a:
Tylko kwestia czy da sie je jakos sensownie zamocowac.
no właśnie. Generalnie przydałoby się cos zrobić, bo to prawe mniejsze lusterko to jest coś, czego nigdy nie zrozumiem... Bracia Czesi poszli nie w tą stronę jeśli chodzi o pseudooszczędności. Nawet chińczycy tego nie robią...
Zaden problem kupic pelno wymiarowe lusterko
_________________ If everything seems under control – you are just not going fast enough
Koni Sport+Vogtland-40
PerfectService by DobryGrześWawa
FereX [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-07, 14:26
Jak dla mnie to czerwone kombi-super,a w szczegulności grill no i te koła,super,super...
FereX [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-17, 14:18
maluch69 [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-17, 23:49
Wie ktos cos wiecej na temat "bucikow" tego czerwonego kombiaka?chodzi mi o model felg i rodzaj oponek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum